Politică de compensare Bilete/Abonamente Festival “Fall In Love” 2019,
31 August- 1 Septembrie 2019, Palatul Mogoșoaia

Având în vedere faptul că în ultima zi a Festivalului „Fall In Love” desfășurat în perioada 31 August - 1 Septembrie 2019 la Palatul Mogoșoaia, unul dintre artiștii programați să susțină un concert pe una dintre cele 3 scene, respectiv Main Stage, a decis să se retragă cu câteva minute înainte de începerea prestației;

Având în vedere faptul ca toți ceilalți artiști au performat conform programului Festivalului pe celelalte 2 scene Radio Guerrila Stage și Telekom Electronic Beats Stage;

Având în vedere decizia Organizatorilor de a acorda o compensare participanților la festival luând în considerare inconvenientul descris mai sus petrecut la „Fall In Love”

Participanții la Festivalului „Fall In Love” 2019 vor avea posibilitatea sa beneficieze de compensare a biletelor/abonamentelor achiziționate, pana la data de 1 octombrie 2019, in următoarele condiții:

  • Participanții care au achiziționat bilete/abonamente in varianta e-ticket prin intermediul www.bilete.ro validarea acordării compensării se va face pe baza comenzii biletelor/abonamentelor cumpărate. Sumele compensate se vor returna prin virament bancar, in contul comunicat de client, în termen de 14 zile lucrătoare, de la solicitarea scrisa participantului;
  • Participanții care au achiziționat bilete/abonamente pe suport hârtie (1) prin intermediul www.bilete.ro (livrate prin curier), (2) din rețeaua Bilete.ro (Oficiile Poștale, Magazine Inmedio, Germanos, Metrou Unirii 1 București, Librăria Eminescu – București sau de la casieriile partenere Bilete.ro) sau (3) de la intrarea în festival, validarea acordării compensării se va face pe baza prezentării biletelor/abonamentelor pe suport hârtie. Sumele compensate se vor returna, in numerar, la casieria Bilete.ro (Hotel Ibis de la Gara de Nord, București), începând cu data de 9 septembrie 2019 până pe 1 octombrie 2019, între orele 12:00 – 17:00.

Participanții care se află în imposibilitatea de a se deplasa la casieria Bilete.ro (Hotel Ibis de la Gara de Nord, București), sunt rugați să trimită biletele/abonamentele, prin curier, la adresa: Ion Neculce Nr. 14, Sector 1, București, pana la data de 30 septembrie 2019.

Indiferent de modalitatea aleasa de compensare a biletelor/abonamentelor, prin virament bancar sau numerar, in vederea acordării compensării, va rugam sa transmiteți un email la compensare@fallinlovefestival.ro, până pe 1 octombrie 2019 si veți primi toate instrucțiunile privind compensarea biletelor/abonamentelor.

Participanții care nu mai dețin biletul/abonamentul pe suport hârtie sau comanda se pot identifica cu anumite date din comandă (ex. email confirmare, număr comandă etc.).

Toate biletele/abonamentele pot fi compensate o singura dată. După data de 1 octombrie 2019 nici o solicitare pentru compensare nu va mai fi înregistrată și nu se vor mai acorda compensări

Un bilet/ abonamentul pe suport hârtie care a fost compensat prin prezentarea dovezii de comandă sau prin prezentarea biletului/abonamentul pe suport hârtie, nu mai poate fi compensat a doua oară.

Nu vor fi acceptate pentru retururi și compensare biletele/abonamentele deteriorate sau care nu au fost achiziționate prin intermediul www.bilete.ro, invitațiile, brățările, biletele achiziționate pentru data de 31 August 2019.

Aceasta Politica de Compensare este valabilă până la data de 1 octombrie 2019.