Fall in Love Festival

Asset-.png

ÎNTREBARI FRECVENTE

Din cauza unor circumstanțe neprevăzute, Fall in Love Festival care era programat să aibă loc pe 1-3 septembrie 2023 este amânat pentru 30 august – 1 septembrie 2024.

Noile date pentru Fall in Love Festival sunt 30 august – 1 septembrie 2024.

 

Toți cumparatorii de abonamente Fall in Love Festival 2023 au avut opțiunea de a cere refund până la 20 august 2023, conform instrucțiunilor trimise via email. Toate biletele pentru care nu s-a cerut refund rămân automat valabile pentru ediția din 2024. Pentru mai multe informatii contactati Bilete.ro via office@bilete.ro.

Da, toate biletele pentru care nu s-a cerut refund rămân automat valabile pentru 2024.

Echipa noastră lucrează pentru a asigura lineup-ul pentru festivalul din 2024. Vă rugăm să urmăriți canalele noastre oficiale pentru anunțuri în viitorul apropiat.

 Festivalul va avea loc la Palatul Mogoșoaia.

 

 Biletele pentru festivalul din 2024 vor fi puse la vânzare în curând. Vă rugăm să rămâneți conectați cu canalele noastre oficiale pentru a fi informați despre lansarea biletelor.

Dacă sunteți interesat de parteneriate sau colaborări cu Fall in Love Festival, vă rugăm să ne contactați prin email la adresa: info@fallinlovefestival.ro. Un membru al echipei noastre vă va răspunde în cel mai scurt timp posibil.

error: Content is protected !!