Mergi la conţinutul principal

Spike

4-6 Septembrie

Palatul Mogosoaia

Spike (Paul Mărăcine) și-a început cariera în 2002, când a luat naștere colaborarea cu trupa Cosa Nostra, în urma unui demo trimis pentru un concurs. Tot un demo a fost și „Nimic personal”, trimis de această dată către Roton. Piesa a fost acceptată și inclusă pe compilatia „Loop Records”.

În 2017 intră în label-ul Okapi Sound, începe să lucreze la cel de-al doilea album și dezvoltă o nouă pasiune: regia. În 2008, Spike a început să realizeze primele videoclipuri, pentru piesele „Volumu’ la Maxim…ilian!!!” (Maximilian) și „Sufletul orașului” (Bitză). Următorul pas a fost fondarea propriei case de producție video, Evil Twin Studio, prin care a realizat în următorii ani videoclipuri pentru mai mulți artiști români: „Tu” (Guess Who și Spike), „Unu Altu” (Guess Who), „Dă-te mai așa”, „Prea mult fum” și „Turbofin” (Grasu XXL), „Danca Bonito” (Narcotic Sound), „Sexy” (Andreea Bănică), „Hot Spot” (Lora) sau „Ring the alarm” (Connect-R).

Pe durata celor trei zile ale evenimentului petrecute pe minunatul domeniu Mogoșoaia, participanții se vor bucura atât de artiști și DJ-i care vor urca pe scenele festivalului, cât și de o serie de activități alternative, precum: instalații de artă și multimedia, jocuri, photo corner-e inedite, spații de relaxare în natură, plimbări pe marginea lacului, picnic pe pajiștile domeniului, sesiuni de dans, toate asezonate din plin cu delicii vizuale și culinare.