Children younger than 12 years old will have free access at the festival if they are accompanied by a parent or legal tutor with a valid festival pass (a ticket for entering the festival) and an ID which proves the age of the child. Minors aged between 12 – 16 y.o. will have access only if they have a valid festival pass (without discount) and only if they are accompanied by a parent or legal tutor having a valid festival pass.


One parent/ legal tutor can accompany only one child younger than 14 years old. The minors with ages between 14 – 18 years old can access the festival on the basis of a valid festival pass and their ID (identity card).

Festival participants cannot enter the festival perimeter with any kind of liquids (nonalcoholic or alcoholic drinks) nor food. Inside the festival, there will be a dedicated food and drinks area, created for offering participants a diverse culinary and drinks offer, in order to meet a wide range of tastes.

Any standard digital camera is allowed inside the festival perimeter. Only the access with semi-professional camera is not allowed without having an accreditation released by the Fall in Love Festival organizer.

According to the Romanian current legislation, the access at events can be granted only on the basis of an identity card. Therefore, participants are encouraged to come with their personal ID.

Festival passes for the Fall in Love Festival can be purchased from the www.bilete.ro website and from the Bilete.ro network.

The festival pass or ticket purchased fo the Fall in Love Festival cannot be cancelled or returned after its purchase, and the counter value in money cannot be refunded.

The loss or damage or distruction of the festival pass represents the sole responsibility of the participant and requires the purchase of a new festival pass.

Această politică (împreună cu Regulamentul de organizare al festivalului si Termeni și condiții) stabilește baza prin care orice date personale colectate de la dvs. sau pe care ni le furnizați vor fi prelucrate de noi, in legătură cu organizarea festivalului FALL IN LOVE FESTIVAL 2019.
În ceea ce privește prelucrarea datelor dvs., vom respecta Regulamentul General privind Protectia Datelor (UE) 679/2016 (GDPR), Legea 190/2018 privind măsuri de punere în aplicare a GDPR, precum și orice alte legi privind protecția datelor care se aplică din când în când (împreună "legile privind protecția datelor").

În această Politică de confidențialitate, referințele la "FALL IN LOVE FESTIVAL 2019", "noi" sau "noastre" înseamnă Bazar Production S.R.L., cu sediul in Bucuresti, Str. Ion Neculce nr.16, et.3, sector 1, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr.J40/2263/2004, CUI RO16145571 și Mccann Profesional Communication S.R.L., cu sediul in Bucuresti, Str. Jules Michelet nr.18, sector 1 punct de lucru in Bucuresti, Str. George Enescu nr.11, sector 1, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr.J40/11495/2004, CUI RO16603471 (www.fallinlovefestival.ro). Noi am ales sa organizam festivalul FALL IN LOVE Festival 2019, in perioada 31 August – 1 Septembrie 2019, la Palatul Mogoșoaia, Ilfov, Romania. Așadar, operăm website-ul dedicat acestui festival www.fallinlovefestival.ro și vindem pachetele de bilete online prin intermediul www.bilete.ro sau prin rețeaua www.bilete.ro (prin casierii proprii bilete.ro si rețelele de magazine partenere Inmedio & Relay, Germanos, Poșta Română),


Noi suntem parteneri și operatori asociați de date a datelor dvs., în conformitate cu legile privind protecția datelor, prin faptul că stabilim scopurile și mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal pe care le colectăm și suntem responsabilei de datele dvs.

Vrem ca această politică privind datele să fie cât mai clară, mai simplă și mai transparentă. Drepturile dvs. privind datele dvs. personale sunt prezentate în secțiunea "Ce drepturi aveți?" de mai jos.


Orice întrebări cu privire la datele personale trebuie adresate prin e-mail la info@fallinlovefestival.ro sau prin poștă la sediul Bazar Production S.R.L., Bucuresti, Str. Ion Neculce nr.16, et.3, sector 1.


Ne rezervăm dreptul de a modifica sau de a modifica această politică în orice moment și va afișa data efectivă la sfârșitul acestei politici. Versiunile anterioare pot fi obținute prin contactarea noastră.

Există diferite categorii de persoane vizate, în funcție de calitatea pe care persoanele vizate o au în raporturile cu noi:


• vizitatorii www.fallinlovefestival.ro, persoanele anonime, care doar accesează și navighează website-ul;
• vizitatorii www.fallinlovefestival.ro, persoanele clienți care pot plasa comenzi în vederea cumpărării pachetelor de bilete (prin redirecționarea către www.bilete.ro): cumpărare bilete; livrare bilete prin curier sau ridicare din rețeaua bilete.ro; retur bilete și primirea contravalorii acestora;
• potențiali parteneri sau partenerii de afaceri ai noștri, persoanele care au calitatea de angajat, colaborator, reprezentant, acționar direct sau indirect ori beneficiar real al unui potențial client/client, potențial furnizor/furnizor sau alt potențial partener/partener de afaceri al nostru.

Scopul principal pentru care prelucrăm datele este acela de a asigura faptul că înțelegerile contractuale dintre noi pot fi implementate în mod corespunzător, astfel încât relațiile contractuale să poată funcționa fără probleme și să respecte cerințele legale.


Noi, operatorii asociați va prelucrăm datele cu caracter personal in următoarele scopuri: A răspunde întrebărilor dvs.: Când ne contactezi cu o întrebare despre biletele de festival, vom folosi datele dvs. personale pentru a răspunde solicitărilor dvs. și pentru a răspunde întrebărilor dvs.


Realizarea rezervărilor, cumpărării pachetelor de bilete si participării la FALL IN LOVE Festival 2019”:


• atunci când cumpărați un pachet de bilete, vom folosi datele dvs. personale pentru a face aranjamente pentru încheierea contractelor de vânzare pentru pachetele de bilete prin intermediul partenerului nostru de vânzări bilete (www.bilete.ro) sau prin rețeaua www.bilete.ro (prin casierii proprii bilete.ro si rețelele de magazine partenere Inmedio & Relay, Germanos, Posta Română): prin preluarea comenzilor, inclusiv validarea, expedierea prin curier și facturarea biletelor;
• contactarea dvs. pentru rezolvarea plângerilor și oricăror solicitări: solicitări de rambursare post-vânzare, anulări, actualizări sau modificări ale detaliilor comenzii; rezolvarea diverselor solicitări/reclamații de orice natură privind pachetele de bilete achiziționate;
• contactarea dvs. prin email pentru confirmarea rezervării si cumpărării biletelor la festival si pentru a fi siguri ca ați primit instrucțiunile si informațiile privind accesul la festival;
• transmiterea unor mesaje (prin SMS sau email) privind produsele achiziționate: anulări, amânări, modificări de orice natură privind FALL IN LOVE FESTIVAL, actualizări, direct de către noi si/sau prin intermediul partenerului nostru de vânzări bilete – www.bilete.ro;
• în scopul prevenirii fraudei, este posibil să fie necesar să verificăm datele dvs. personale cu procesatorul de plăți de carduri bancare sau de card de credit și cu orice autoritate de investigare relevantă pentru a vă asigura de tranzacții frauduloase;
• în situații deosebite, vom folosi toate informațiile despre sănătate și mobilitate pe care ni le furnizați pentru a ne permite (și organizatorilor festivalului) să vă asigurăm sănătatea, siguranța și bunăstarea în timpul festivalului, care este responsabilitatea noastră juridică. Vom cere consimțământul dvs. explicit pentru utilizarea acestor informații privind sănătatea în momentul solicitării acestora numai în acest scop;
• în cazul în care furnizați nume de copii în scopul cumpărării biletelor la festival, le vom folosi numai în scopul efectuării rezervării si identificării acestora la intrarea la festival și pentru niciun alt scop;
• verificarea identificării dvs. și a copiilor (și/sau prin verificarea declarației privind accesul minorilor cu vârsta cuprinsă între 16-18 ani) cu ocazia accesului in Palatul Mogoșoaia, locația de desfășurare a festivalului;
• securitatea și paza dumneavoastră in cadrul FALL IN LOVE FESTIVAL (ex. monitorizare prin sistem CCTV – înregistrări video, fără sunet și/sau asigurarea pazei prin firme de pază și securitate);
• prevenirea, detectarea sau investigarea încălcările de securitate și activitățile care sunt sau pot fi interzise sau ilegale, precum și pentru apărarea si exercitarea drepturilor noastre conform legii; rezolvarea solicitărilor din partea autorităților publice ori pentru a îndeplini cerintele legale (ex. cele specifice legislației financiar-contabile, fiscale sau prevenirea spălării banilor).


Access si utilizare website www.fallinlovefestival.ro:


• analiza website-ului (site analytics): este posibil să folosim date personale pentru a analiza și a optimiza modul în care site-ul nostru este utilizat pentru a ne asigura că clienții noștri au o experiență bună atunci când achiziționează produsele și serviciile noastre;
• analiza clienților (customer analytics): este posibil să utilizăm date personale pentru a analiza profilurile și comportamentul clienților pe site-ul nostru, pentru a ne asigura că oferim întotdeauna cele mai bune produse și servicii pentru dvs. (ex. logarea prin soundcloud)
• personalizarea pe site (on-site personalisation): este posibil să folosim date personale pentru a ne asigura că conținutul de pe site-ul nostru este prezentat în modul cel mai eficient pentru dvs. și pentru computerul dvs. Conținutul pe care îl vedeți pe site-ul nostru poate fi personalizat pe baza locației utilizatorului, a limbii utilizatorului, a istoricului de navigare a utilizatorului sau a istoricului achizițiilor.


Publicitatea produselor și serviciilor noastre:


Utilizăm datele dvs. pentru a publica produsele și serviciile noastre pentru a ne ajuta să ne dezvoltăm afacerea. Putem utiliza instrumente interne, precum și parteneri tehnologici terți, pentru a face acest lucru, după cum este detaliat în secțiunea de mai jos, intitulată "Unde vă transmitem datele cu caracter personal?".
Pentru a face publicitate produselor noastre putem:


• prin folosirea cookie-urilor și a altor tehnologii, afișa publicitate pe care să o găsiți interesantă atunci când răsfoiți alte site-uri (consultați Politica de cookie);
• utilizăm cookie-uri și identificatori anonimi pentru a construi segmente de public în scopul retargetării (afișarea unui anunț pe alte site-uri după ce ați vizitat site-ul nostru) sau pentru a viza clienți asemănători;
• utiliza datele personale pentru a adapta publicitatea sau conținutul sponsorizat pe site-ul www.fallinlovefestival.ro, în numele partenerilor comerciali;
• consultați "Politica de cookie" pentru informații complete despre cookie-urile pe care le folosim și despre cum să le dezactivați dacă doriți să faceți acest lucru;
• efectuarea unor imagini fotografice și imagini video (înregistrări video) in cadrul FALL IN LOVE FESTIVAL si utilizarea acestor pe diverse canale de comunicare (presa scrisa și online; rețele de socializare; youtube).


Marketing direct:


Am dori să vă contactăm prin e-mail cu următoarele materiale de marketing:
• buletinul de știri/newsletter al FALL IN LOVE FESTIVAL, o informare săptămânală/lunară de informații exclusive despre festival;
• alerte prin e-mail în funcție de interesele și preferințele dvs. de festival, de istoricul achizițiilor sau de comportamentul web;
• anunțuri de vânzare și de grup (lineup announcements);
• pre-vânzare de bilete pentru festival pentru cei care ați cumpărat bilete la festivalul organizat in 2018;
• detalii despre alte produse și servicii.

Dacă sunteți client nou client al www.fallinlovefestival.ro de la data acestei Politici, vom utiliza datele dvs. personale numai pentru comunicațiile de marketing direct cu acordul dvs. prealabil. Puteți să vă oferiți consimțământul de a trimite prin e-mail comunicările de marketing prin înscrierea dvs. atunci când vă confirmați rezervarea si cumpărarea biletelor, abonarea la buletinele de știri și comunicările de marketing prin e-mail pe site-ul nostru. Dacă ați optat pentru comunicările prin e-mail, vă puteți schimba opinia în orice moment urmând instrucțiunile din e-mailurile primite pentru dezabonare.

Promoții ale terților:
Nu vom împărtăși datele dvs. personale cu terțe părți în scopuri proprii de marketing și promovare, cu excepția cazului în care ne-ați dat acordul dvs. explicit. Dacă vă înscrieți la orice comunicare de la o terță parte, puteți să vă dezactivați în orice moment urmând instrucțiunile din comunicările primite de la terți. Concursuri:
Dacă v-ați înscris la o competiție sau o tragere la sorți pe care am organizat-o, vom folosi datele personale pe care ni le-ați furnizat pentru a vă contacta pentru a vă informa dacă ați câștigat o competiție sau o tragere la sorți pe care ați introdus-o. În cazul în care intenționăm să prelucrăm ulterior datele dumneavoastră cu caracter personal într-un alt scop decât cel pentru care acestea au fost colectate, vă vom furniza, înainte de această prelucrare ulterioară, informații privind scopul prelucrării și orice informații suplimentare relevante solicitate de dumneavoastră.

Gestionare relație de afaceri cu un potențial client/client, potențial furnizor/furnizor, partener de afaceri
In cazul în care aveți calitatea de colaborator, reprezentant sau persoana de contact al respectivului potențial client/client, potențial furnizor/furnizor sau alt potențial partener/partener de afaceri, vom folosi datele dvs. in vederea încheierii și derulării în bune condiții a contractului încheiat între noi și dvs.

Temeiurile legale pentru prelucrarea datelor dvs. sunt următoarele:

• executarea unui contract la care persoana vizată este parte (art. 6 (1) b) din GDPR) pentru scopurile privind încheierea contractelor de vânzare pentru pachetele de bilete la festival; rezolvarea plângerilor și oricăror solicitări: solicitări de rambursare post-vânzare, anulări, actualizări sau modificări ale detaliilor comenzii; rezolvarea diverselor solicitări/reclamații de orice natură privind pachetele de bilete achiziționate; contactarea dvs. prin email pentru confirmarea rezervării si cumpărării biletelor la festival si pentru a fi siguri ca ați primit instrucțiunile si informațiile privind accesul la festival; în cazul în care furnizați nume de copii în scopul cumpărării biletelor la festival, le vom folosi numai în scopul efectuării rezervării si identificării acestora la intrarea la festival și pentru niciun alt scop;
• executarea unui contract la care persoana vizată este parte (art. 6 (1) b) din GDPR) pentru scopul privind gestionarea relației de afaceri dintre Operator și un potențial client/client, potențial furnizor/furnizor sau alt potențial partener/partener de afaceri, in cazul in care aveți calitatea de colaborator, reprezentant sau persoana de contact al respectivului client, furnizor, partener de afaceri;
• consimțământul explicit: în situații deosebite, vom folosi toate informațiile despre sănătate și mobilitate pe care ni le furnizați pentru a ne permite (și organizatorilor festivalului) să vă asigurăm sănătatea, siguranța și bunăstarea în timpul festivalului, care este responsabilitatea noastră juridică. Vom cere consimțământul dvs. explicit pentru utilizarea acestor informații privind sănătatea în momentul solicitării acestora numai în acest scop; acțiuni de marketing direct.
• interesul legitim (art. 6 (1) f) din GDPR) pentru scopurile constând in oferirea accesului și utilizării website-ului www.fallinlovefestival.ro; marketing si publicitate (ex. efectuarea unor imagini fotografice și imagini video (înregistrări video) in cadrul FALL IN LOVE FESTIVAL si utilizarea acestor pe diverse canale de comunicare (presa scrisa și online; rețele de socializare; youtube); securitatea și paza dumneavoastră in cadrul FALL IN LOVE FESTIVAL (ex. monitorizare prin sistem CCTV – înregistrări video, fără sunet și/sau asigurarea pazei prin firme de pază și securitate); prevenirea, detectarea sau investigarea fraudelor de bilete;
• respectarea unor obligații legale pentru scopurile privind încălcările de securitate și activitățile care sunt sau pot fi interzise sau ilegale (ex. verificarea vârstei participanților la festival, pentru a controla vânzările băuturilor alcoolice către minori, prin marcarea cu diferite culori a brățărilor oferite la intrare participanților); verificarea identificării dvs. și a copiilor (și/sau prin verificarea declarației privind accesul minorilor cu vârsta cuprinsă între 16-18 ani) cu ocazia accesului in Palatul Mogoșoaia, locația de desfășurare a festivalului; apărarea și exercitarea drepturilor noastre; rezolvarea solicitărilor din partea autorităților publice ori pentru a îndeplini cerintele legale (ex. cele specifice legislației financiar-contabile, fiscale sau prevenirea spălării banilor); în scopul prevenirii fraudei, verificarea datele personale cu procesatorul de plăți de carduri bancare sau de card de credit și cu orice autoritate de investigare relevantă pentru a vă asigura de tranzacții frauduloase.

Colectăm datele pentru a opera eficient și a vă furniza cele mai bune experiențe legate de produsele noastre. Puteți opta în legătură cu datele pe care le colectăm. Atunci când vi se solicită să furnizați date cu caracter personal, puteți refuza. În cazul în care alegeți să nu furnizați date care sunt necesare pentru a furniza un produs, există posibilitatea să nu puteți utiliza produsul respectiv.

Pentru fiecare scop al prelucrărilor, avem nevoie de anumite date cu caracter personal din partea dvs.:
• oferirea accesului și utilizarea www.fallinlovefestival.ro – este posibil să adunăm informații in timpul vizitei dvs. pe pagina noastră de internet, prin instrumentele noastre de colectare automată a datelor (Cookie-uri): adresa de protocol de internet (IP), denumirea domeniului (URL), datele de accesare, istoricul de accesare al clientului (paginile vizualizate, link-urile pe care se face click), codul HTTP de răspuns, datele paginii web de unde se face accesarea, calitatea de octeți utilizata cu ocazia vizitării, datele paginilor vizualizate sau tipul și limba browser-ului utilizat;
• încheierea contractelor de vânzare pentru pachetele de bilete la festival, comercializate prin prin intermediul platformei online www.bilete.ro sau prin rețeaua www.bilete.ro (casierii proprii si rețelele de magazine partenere Inmedio & Relay, Germanos, Poșta Română): nume, prenume, adresa de email, număr de telefon, adresa de livrare (in cazul solicitării livrărilor prin curier), date bancare, codul numeric personal (CNP) prin vizualizare act de identitate ; Netransmiterea acestor informații va face imposibilă încheierea unui contract de vânzare intre noi și dvs.;
• în situații deosebite, folosirea unor informații despre sănătate și mobilitate pe care ni le furnizați pentru a ne permite (și organizatorilor festivalului) să vă asigurăm condițiilor adecvate sănătății, siguranței și bunăstării dvs. în timpul festivalului: orice informații privind sănătatea pentru care aveți nevoie acces special la festival, îngrijiri medicale speciale;
• gestionarea relației de afaceri dintre noi și un potențial client, client, potențial furnizor sau alt potențial partener / partener de afaceri, în cazul în care aveți calitatea de colaborator, reprezentant sau persoana de contact al respectivului client, furnizor: nume, prenume, adresa de email, număr de telefon, adresa de corespondență. Netransmiterea acestor informații va face imposibilă derularea în bune condiții a contractului încheiat între noi și dvs.;
• marketing si publicitate: nume, prenume, adresa de email, număr de telefon, date colectate din modulele cookies, adresa (județ, oraș). Netransmiterea acestor informații va face imposibilă oferirea de către noi a unor campanii de marketing personalizate către dvs., conținând informații generale și tematice, informații cu privire la produse similare cu cele pe care le-ați achiziționat oferte și promoții;
• informare, rezolvarea plângeri și solicitări de rambursare post-vânzare, anulări, actualizări sau modificări ale detaliilor comenzii; rezolvarea diverselor solicitări/reclamații de orice natură privind pachetele de bilete achiziționate, prin intermediul formularului nostru de contact afișat pe www.fallinlovefestival.ro si call center-ului deținut de partenerul de vânzare bilete: datele personale necesare soluționării solicitărilor dvs. Menționăm că nu există înregistrări audio ale convorbirilor telefonice derulate prin intermediul call center-ului nostru;
• securitatea și paza dumneavoastră, conform prevederilor legale aplicabile și semnalizate corespunzător in magazine: înregistrări video, fără sunet.

Putem obține datele dvs. direct de la dvs. sau de la persoane care acționează in numele clientului, furnizorului sau partenerului de afaceri al Operatorului sau de la autorități și instituții publice sau publicații și baze de date care sunt disponibile public sau contractual.

Putem combina informațiile personale cu informații despre tranzacțiile realizate de dumneavoastră in mediul online și în magazine și in alte interacțiuni cu noi. De asemenea, putem combina informațiile personale cu informațiile pe care le primim din alte surse, cum ar fi parteneri de marketing, baze de date publice, pagini accesibile publicului pe platforme sociale și alte părți terțe.

Analizarea comunicărilor in cadrul/prin intermediul www.fallinlovefestival.ro


Este posibil să examinăm, să scanăm sau să analizăm comunicările in cadrul www.fallinlovefestival.ro (de ex. accesarea de canale de comunicare - platforme de social media, email, formular de contact) pentru prevenirea fraudei, evaluarea riscurilor, conformitatea cu reglementările, investigarea, dezvoltarea produselor, cercetarea, analiza și asistența clienților. De exemplu, ca parte a eforturilor noastre de prevenire a fraudei, scanăm și analizăm mesaje pentru a masca informațiile de contact și referințele la alte site-uri web. În unele cazuri, este posibil să scanăm, să examinăm sau să analizăm mesaje pentru a depana, a îmbunătăți și a extinde ofertele de produse. Folosim metode automatizate acolo unde este posibil. Cu toate acestea, ocazional, este posibil să fie necesar să examinăm manual unele comunicări, cum ar fi investigațiile privind frauda și asistența pentru clienți, sau să evaluăm și să îmbunătățim funcționalitatea acestor instrumente automate. Nu vom examina, vom scana sau analiza comunicările dvs. pentru a trimite mesaje de marketing terță parte către dvs. și nu vom vinde recenzii sau analize ale acestor comunicări.


Este posibil să examinăm, să scanăm sau să analizăm comunicările in cadrul www.fallinlovefestival.ro (de ex. accesarea de canale de comunicare - platforme de social media, email, formular de contact) pentru prevenirea fraudei, evaluarea riscurilor, conformitatea cu reglementările, investigarea, dezvoltarea produselor, cercetarea, analiza și asistența clienților. De exemplu, ca parte a eforturilor noastre de prevenire a fraudei, scanăm și analizăm mesaje pentru a masca informațiile de contact și referințele la alte site-uri web. În unele cazuri, este posibil să scanăm, să examinăm sau să analizăm mesaje pentru a depana, a îmbunătăți și a extinde ofertele de produse. Folosim metode automatizate acolo unde este posibil. Cu toate acestea, ocazional, este posibil să fie necesar să examinăm manual unele comunicări, cum ar fi investigațiile privind frauda și asistența pentru clienți, sau să evaluăm și să îmbunătățim funcționalitatea acestor instrumente automate. Nu vom examina, vom scana sau analiza comunicările dvs. pentru a trimite mesaje de marketing terță parte către dvs. și nu vom vinde recenzii sau analize ale acestor comunicări.


Este posibil să examinăm, să scanăm sau să analizăm comunicările in cadrul www.fallinlovefestival.ro (de ex. accesarea de canale de comunicare - platforme de social media, email, formular de contact) pentru prevenirea fraudei, evaluarea riscurilor, conformitatea cu reglementările, investigarea, dezvoltarea produselor, cercetarea, analiza și asistența clienților. De exemplu, ca parte a eforturilor noastre de prevenire a fraudei, scanăm și analizăm mesaje pentru a masca informațiile de contact și referințele la alte site-uri web. În unele cazuri, este posibil să scanăm, să examinăm sau să analizăm mesaje pentru a depana, a îmbunătăți și a extinde ofertele de produse. Folosim metode automatizate acolo unde este posibil. Cu toate acestea, ocazional, este posibil să fie necesar să examinăm manual unele comunicări, cum ar fi investigațiile privind frauda și asistența pentru clienți, sau să evaluăm și să îmbunătățim funcționalitatea acestor instrumente automate. Nu vom examina, vom scana sau analiza comunicările dvs. pentru a trimite mesaje de marketing terță parte către dvs. și nu vom vinde recenzii sau analize ale acestor comunicări.


Parteneri și integrare terțe părți
Website-ul nostru www.fallinlovefestival.ro poate conține legături către site-uri sau servicii terțe, cum ar fi integrarea unor terțe părți, servicii de co-marcă sau servicii de marcă terță parte ("Parteneri terți"). Noi nu deținem sau nu controlăm acești parteneri terți și atunci când interacționați cu aceștia, este posibil să furnizați informații direct partenerului terț sau nouă sau ambelor părți. Acești parteneri terțe vor avea propriile reguli privind colectarea, utilizarea și divulgarea informațiilor. Vă încurajăm să examinați politicile de confidențialitate ale celorlalte site-uri pe care le accesați.


Părțile platformei www.fallinlovefestival.ro pot utiliza servicii terțe, cum ar fi partenerul nostru de vânzare bilete www.bilete.ro), Google Analitycs, inclusiv API-urile procesatorilor de plăti pentru plățile produselor achiziționate prin platforma www.bilete.ro. Utilizarea acestor servicii se supune Politicilor de confidențialitate, Termenilor și condițiilor Google Analytics, bilete.ro, procesatorilor de plăți.

Putem folosi, stoca și procesa informații personale pentru a (1) furniza, înțelege, îmbunătăți și dezvolta www.fallinlovefestival.ro, (2) a crea și a menține un mediu de încredere și mai sigur (cum ar fi respectarea obligațiilor legale și asigurarea respectării politicilor noastrel); și (3) furnizarea, personalizarea, măsurarea și îmbunătățirea publicității și a marketingului nostru.


Furnizarea, îmbunătățirea și dezvoltarea www.fallinlovefestival.ro. Putem folosi informațiile personale pentru a furniza, îmbunătăți și dezvolta website-ul nostru pentru:


• a vă permite să accesați și să utilizați www.fallinlovefestival.ro;
• a analiza și optimiza modul în care site-ul nostru este utilizat pentru a ne asigura că clienții noștri au o experiență bună atunci când achiziționează produsele și serviciile noastre;
• a analiza profilurile și comportamentul clienților pe site-ul nostru, pentru a ne asigura că oferim întotdeauna cele mai bune produse și servicii pentru dvs. (ex. logarea prin soundcloud);
• a ne asigura că conținutul de pe site-ul nostru este prezentat în modul cel mai eficient pentru dvs. și pentru computerul dvs. Conținutul pe care îl vedeți pe site-ul nostru poate fi personalizat pe baza locației utilizatorului, a limbii utilizatorului, a istoricului de navigare a utilizatorului sau a istoricului achizițiilor.
• a oferi produse și servicii proprii sau a partenerilor terți pentru clienți;
• a trimite mesaje privind produsele achiziționate, actualizări sau anulări evenimente, alerte de securitate;
• informare, rezolvarea plângeri și solicitări de rambursare post-vânzare, anulări, actualizări sau modificări ale detaliilor comenzii; rezolvarea diverselor solicitări/reclamații de orice natură privind pachetele de bilete achiziționate, prin intermediul formularului nostru de contact afișat pe www.fallinlovefestival.ro si call center-ului deținut de partenerul de vânzare bilete.


Noi prelucrăm aceste informații personale în aceste scopuri, având în vedere interesul nostru legitim în îmbunătățirea www.fallinlovefestival.ro și experiența clienților noștri cu privire la aceasta și unde este necesar pentru îndeplinirea corespunzătoare a contractului cu dvs.


Crearea și menținerea unui mediu de încredere și mai sigur. Putem folosi informațiile personale pentru a crea și menține un mediu de încredere și mai sigur, cum ar fi:


• detectarea și prevenirea fraudelor de bilete, încălcările de securitate și activitățile care sunt sau pot fi interzise sau ilegale, spamului, abuzului și a altor activități dăunătoare (ex. în scopul prevenirii fraudei, verificarea datele personale cu procesatorul de plăți de carduri bancare sau de card de credit și cu orice autoritate de investigare relevantă pentru a vă asigura de tranzacții frauduloase).
• desfășurarea investigațiilor de securitate și evaluări ale riscurilor;
• efectuarea unor verificări a bazelor de date și a altor surse de informare, inclusiv verificări de fond sau de poliție, în măsura permisă de legile aplicabile și cu consimțământul dumneavoastră;
• respectarea obligațiile legale;
• rezolvarea orice litigiu cu oricare dintre clienții noștri și aplicarea acordurile noastre cu terțe părți;
• respectarea Termenilor și Condițiilor noastre și alte politici;
• securitatea și paza dumneavoastră in cadrul FALL IN LOVE FESTIVAL (ex. monitorizare prin sistem CCTV – înregistrări video, fără sunet și/sau asigurarea pazei prin firme de pază și securitate).


Noi prelucrăm aceste informații personale în aceste scopuri, având în vedere interesul nostru legitim privind protejarea www.fallinlovefestival.ro și pentru a măsura performanța adecvată a contractului nostru cu dvs. și respectarea legilor aplicabile


Furnizarea, personalizarea, măsurarea și îmbunătățirea publicității și marketingului. Putem folosi informațiile personale pentru a furniza, personaliza, măsura și îmbunătăți publicitatea și marketingul nostru, cum ar fi:


• trimiterea unor mesaje promoționale, marketing, publicitate și alte informații care ar putea fi interesante pentru dvs. pe baza preferințelor dvs. (inclusiv informații despre campaniile și serviciile noastre sau partenere) și despre publicitatea media prin intermediul unor platforme sociale precum YouTube, Facebook sau SoundCloud);
• personalizarea, măsurarea și îmbunătățirea publicității noastre;
• administrare sondaje, concursuri sau alte activități promoționale sau evenimente sponsorizate sau gestionate de noi sau de partenerii terți;

• înscrierea la newsletter prin e-mail; aceasta nu va afecta frecvența e-mailurilor administrative pe care le putem trimite în legătură cu orice produs achiziționat de dvs. Nu se percepe nici o taxă pentru trimiterea de e-mailuri promoționale către dvs.;
• invitații la promoții și oportunități, experiențe in cadrul FALL IN LOVE FESTIVAL.


Vom prelucra informațiile dvs. personale în scopurile enumerate în această secțiune, având în vedere interesul nostru legitim de a desfășura activități de marketing sau in baza consimțământului dvs. explicit in cazul acțiunilor de marketing direct, pentru a vă oferi produse sau servicii care ar putea fi în interesul dumneavoastră.


Modul în care procesatorii de plăti (operatorii de date privind plățile) utilizează informațiile personale colectate. Putem folosi informațiile personale ca parte a serviciilor de plată pentru:


• a vă permite să accesați și să utilizați serviciile de plată;
• a detecta și preveni frauda, abuzul, incidentele de securitate și alte activități dăunătoare;
• a desfășura investigații de securitate și evaluări ale riscurilor;
• a desfășura verificări a bazelor de date și a altor surse de informații;
• a respecta obligațiile legale (cum ar fi regulamentele împotriva prevenirii si spălării banilor);
• a aplica condițiile de plată și alte politici de plată.


Procesatorii de plăti (operatorii de date privind plățile) prelucrează aceste informații personale având în vedere interesul său legitim de a îmbunătăți serviciile de plată și experiența utilizatorilor cu privire la aceasta și unde este necesar pentru îndeplinirea corespunzătoare a contractului cu dvs. și pentru a respecta legile aplicabile.

Stocăm datele dumneavoastră cu caracter personal atât timp cât este necesar pentru a furniza produsele și serviciile achiziționate, a desfășura tranzacțiile pe care le-ați solicitat sau în alte scopuri esențiale, precum respectarea obligațiilor legale, soluționarea disputelor și implementarea acordurilor noastre. Deoarece aceste necesități pot varia în funcție de tipurile de date diferite din contextul produselor diferite, perioadele reale de retenție pot varia. Criteriile utilizate pentru a determina perioadele de retenție cuprind:


• menținerea și îmbunătățirea performanței produselor, menținerea în siguranță a sistemelor noastre și menținerea de înregistrări de business și financiare corespunzătoare;
• perioada pentru care dumneavoastră v-ați exprimat consimțământul sau până când vă exprimați intenția într-una din modalitățile prevăzute în prezenta politică de a nu le mai păstra;
• dacă este vorba despre date la care dumneavoastră aveți acces, datele vor fi stocate până când dumneavoastră le veți șterge;
• dacă datele dumneavoastră sunt considerate sensibile (ex. datele privind sanatatea), atunci vor fi stocate pe o perioada mai scurtă;
• situația în care o lege prevede obligativitatea retenției datelor personale, pentru menținerea datelor relevante pentru o investigație sau date care trebuie să fie păstrate în cazul unui litigiu.


Perioadele de stocare ale datelor dumneavoastră cu caracter personal diferă in funcție de scopul pentru care sunt utilizate, după cum urmează:


• oferirea accesului și utilizării www.fallinlovefestival.ro - pe perioada sesiunilor de acces;
• încheierea contractelor de vânzare pentru pachetele de bilete - pentru o perioada de 5 ani; cu mențiunea ca datele personale care se regăsesc în orice documente justificative care stau la baza înregistrărilor în contabilitatea financiară se păstrează în arhiva noastră timp de 10 ani de la data închiderii exercițiului financiar în care au fost întocmite documentele justificative, conform prevederilor legii contabilității; in cadrul apărării și exercitării drepturilor și intereselor noastre legale, datele personale necesare realizării acestui scop vor fi păstrate conform termenelor generale de prescripție;
• informațiile despre sănătate și mobilitate pe care ni le furnizați pentru a ne permite (și organizatorilor festivalului) să vă asigurăm sănătatea, siguranța și bunăstarea în timpul festivalului, care este responsabilitatea noastră juridică – pe perioada consimțământului dvs. explicit pentru utilizarea acestor informații privind sănătatea si pana la finalizarea festivalului, cu excepția cazului în care legea prevede o altă perioadă de păstrare a datelor sau păstrarea datelor este necesară pentru exercitarea sau apărarea drepturilor operatorilor asociați;
• marketing si publicitate - până în momentul în care se soluționează obiecțiunile dvs. cu privire la aceasta prelucrare; sau pe perioada abonării la newsletter până la data dezabonării de la acest serviciu;
• pentru prelucrările de date personale unde este necesar consimțământul dvs. - datele personale vor fi prelucrate și păstrate până la data retragerii consimțământului, cu excepția cazului în care legea prevede o altă perioadă de păstrare a datelor sau păstrarea datelor este necesară pentru exercitarea sau apărarea drepturilor operatorilor asociați;
• informare și preluare comenzi; rezolvarea plângerilor și oricăror solicitări (solicitări de rambursare post-vânzare, anulări, actualizări sau modificări ale detaliilor comenzii), rezolvarea diverselor solicitări/reclamații de orice natură privind pachetele de bilete achiziționate - pe perioada soluționării retururilor si rezolvării diverselor solicitări/reclamații; in cadrul apărării și exercitării drepturilor și intereselor noastre legale, datele personale necesare realizării acestui scop vor fi păstrate conform termenelor generale de prescripție;
• asigurarea securității și paza pentru persoane (prin sistem CCTV – înregistrări video) - pe o perioada de minim 20 de zile de la data realizării imaginilor video (fără sunet) conform prevederilor legale, cu excepția situației în care datele sunt necesare pentru investigarea unui incident, caz în care se păstrează până la soluționarea incidentului;
• gestionarea relației de afaceri dintre noi și un potențial client/client, potențial furnizor/furnizor sau alt potențial partener/partener de afaceri, in cazul in care aveți calitatea de colaborator, reprezentant sau persoana de contact al respectivului client, furnizor, partener de afaceri - pe perioada executării contractului sau dacă există o obligație legală în acest sens.


Datele dumneavoastră cu caracter personal pot fi prelucrate și de către alți operatori, operatori asociați sau persoane împuternicite ale Operatorului, cu respectarea întocmai a legislației privind protecția datelor cu caracter personal:


• furnizorii de prestări servicii din domeniul IT, precum și toate societățile din aceste categorii de destinatari de la care noi vom contracta servicii și produse și care au luat măsuri adecvate de protecție, conform prevederilor legale, pentru a asigura ca aceștia își respecta obligațiile privind protecția datelor cu caracter personal. In cazul in care persoanele împuternicite subcontractează o parte din activitățile care implica prelucrarea de date cu caracter personal, subcontractanții vor fi supuși acelorași obligații in ceea ce privește implementarea masurilor de securitate, tehnice și organizatorice prevăzute, de Regulamentul General UE privind protecția datelor, dar și a actelor normative interne aprobate;
• părțile contractante cu calitate de operator asociat, pentru îndeplinirea unor servicii de externalizare;
• autoritățile statului pe baza competentelor acestora prevăzute de legea aplicabilă;
• putem împărtăși informațiile dumneavoastră furnizorilor noștri de servicii care gestionează informațiile despre clienți și care efectuează servicii în numele nostru, cum ar fi realizarea de promoții, trimiterea de mesaje către clienți, efectuarea de sondaje etc. Nu am autorizat niciunul dintre acești furnizori de servicii să facă alte operațiuni cu informațiile dvs.;
• putem să vă împărtășim informațiile când colaborăm cu o altă companie pentru a oferi sau a oferi clienților noștri produse, servicii, concursuri sau promoții;
• este posibil să împărtășim informații despre dvs. dacă este necesar sau potrivit, în bună credință, pentru a respecta legile sau reglementările sau pentru a răspunde unei citații valabile, unei ordini sau unei cereri guvernamentale sau pentru a proteja operațiunile, confidențialitatea, siguranța, proprietatea sau drepturile noastre;
• in cazul în care alegeți sa plătiți produsele noastre prin intermediul www.bilete.ro, datele dvs. personale si bancare vor fi transmite procesatorilor de plăti electronice, care nu ne vor transfera datele dvs. bancare in nicio situație. Pentru orice plângeri si sesizări legate de aceste informații sau modalitatea in care se desfășoară o plata online, vă rugăm să contactați direct procesatorii de plăti;
• in cazul puțin probabil al unei vânzări sau al unei fuziuni a operatorilor asociați informațiile personale ale clienților noștri și alte informații pe care le-am colectat conform descrierii din această politică pot fi printre activele transferate.


Datele dvs. nu vor fi transferate in străinătate. In cazul in care datele dvs. vor fi transferate către alte societăți/entități din alte țări înafara UE/EEA, veți fi informat in acest sens.


Noi dorim să comunicăm cu dvs. numai dacă v-ați exprimat sau vă exprimați acordul (consimțământul) in acest sens, la momentul achizitionării pachetelor de bilete.


Exista însă și posibilitatea ca noi să vă transmitem oferte personalizate in cazul in care ați efectuat cel puțin o dată o comandă de bilete la festival, fără ca dvs. să vă fi abonat la newsletter, având la bază interesul nostru legitim in scopuri de marketing si publicitate (art. 6 (1) f din GDPR).


Dacă preferați să nu primiți informații promoționale, cum ar fi informații despre oferte speciale și evenimente de vânzări, puteți să ne anunțați prin contactarea serviciului nostru pentru clienți, așa cum este descris în secțiunea intitulată "Cum ne puteți contacta ?" sau puteți face clic pe link-urile de dezabonare prezente in fiecare newsletter trimis de către noi.


Atenționăm vizitatorii si utilizatorii in mod expres că toate prelucrările de date cu caracter personal se referă exclusiv la persoane care au împlinit vârsta de 16 ani. In situațiile excepționale, în cazul în care furnizați nume de copii în scopul cumpărării biletelor la festival, le vom folosi numai în scopul efectuării rezervării si identificării acestora la intrarea la festival și pentru niciun alt scop. De asemenea vom verifica identitatea copiilor (și/sau prin verificarea declarației privind accesul minorilor cu vârsta cuprinsă între 16-18 ani) cu ocazia accesului in Palatul Mogoșoaia, locația de desfășurare a festivalului FALL IN LOVE FESTIVAL 2019. Răspunderea pentru utilizarea website-ului nostru de către copii aparține in exclusivitate părinților.

Pentru a vă oferi o experiență de cumpărături mai eficientă și mai convenabilă, este posibil să aveți acces la diverse conținuturi sau să vă conectați la contul dvs. din mai multe dispozitive diferite. Dacă utilizați diferite dispozitive (cum ar fi computerul de acasă, laptopul, dispozitivul mobil și/sau un dispozitiv inteligent de asistență personală) pentru a accesa site-ul nostru și/sau pentru a plasa o tranzacție sau a solicita servicii de la unul dintre brandurile noastre, aplicațiile va pot asocia personal cu fiecare dintre dispozitivele dvs.


Informațiile pe care le-am colectat de la diferitele dispozitive ale dvs. pot fi combinate cu alte informații pe care ni le-ați furnizat, inclusiv detalii despre: istoricul tranzacțiilor de bilete; cum folosiți site-ul și serviciile noastre; produsele pe care le vizualizați sau servicii și caracteristici sau tehnologii in-store în care alegeți să interacționați. Putem folosi astfel de informații pentru a vă oferi experiențe mai adaptate și servicii și experiențe coerente pe toate dispozitivele dumneavoastră, după cum se explică în această politica de confidențialitate.


Consultați Politica de Cookies pentru a afla cum puteți exercita opțiunile privind urmărirea bazată pe cookie pentru a afla mai multe despre dumneavoastră alegerile privind publicitatea online.


Website-ul nostru www.fallinlovefestival.ro utilizează cookie-uri sau tehnologii similare pentru a asigura cea mai bună experiență pentru dvs. și pentru a analiza trenduri, administra website-ul, urmări utilizarea de către client în cadrul website-ului și pentru a colecta informații demografice despre baza de utilizatori ca și întreg.


Website-ul nostru www.fallinlovefestival.ro utilizează cookie-uri sau tehnologii similare pentru a asigura cea mai bună experiență pentru dvs. și pentru a analiza trenduri, administra website-ul, urmări utilizarea de către client în cadrul website-ului și pentru a colecta informații demografice despre baza de utilizatori ca și întreg.


Lucrăm, de asemenea, cu companii terțe care utilizează tehnologiile de urmărire (inclusiv cookie-urile și etichetele pixelilor) pe site-ul nostru pentru a oferi publicitate personalizată în numele nostru și în numele altor agenți de publicitate de pe Internet. Aceste companii pot colecta informații în timp despre activitatea dvs. pe site-ul nostru și pe alte site-uri, precum și despre interacțiunea dvs. cu publicitatea noastră și cu alte comunicări și folosesc aceste informații pentru a determina ce anunțuri vedeți pe site-urile și aplicațiile terță parte. Aceste tehnologii și informațiile colectate despre dvs. pot fi de asemenea utilizate pentru a vă urmări activitatea pe mai multe dispozitive. Pentru mai multe informații despre această practică și pentru a înțelege opțiunile dvs., inclusiv cum să renunțați la primirea acestor anunțuri personalizate, vizitați http://www.aboutads.info.


Rețineți că, indiferent dacă renunțați la ele, aceste tehnologii de urmărire pot să colecteze în continuare date și veți vedea în continuare anunțuri, dar acestea nu vor fi direcționate pe baza informațiilor colectate prin intermediul acestor tehnologii de urmărire.


Am introdus măsuri de securitate adecvate pentru a preveni pierderea accidentală a datelor dvs. personale, utilizarea sau accesarea neautorizată, modificarea sau dezvăluirea datelor dvs. personale. Toate informațiile pe care ni le furnizați sunt stocate pe serverele noastre securizate.


În plus, limităm accesul la datele dvs. personale acelor angajați, agenți, contractori și alte părți terțe care au nevoie de o afacere. Ei vor procesa numai datele dvs. personale conform instrucțiunilor noastre și sunt supuse unei obligații de confidențialitate.


Am instituit proceduri pentru a face față unei încălcări suspecte a datelor cu caracter personal și vă vom informa pe dvs. și pe orice autoritate de reglementare aplicabilă despre o încălcare a legislației în cazul în care suntem obligați din punct de vedere legal să procedăm astfel.


"Phishing" este o înșelătorie concepută pentru a vă fura informațiile personale. Dacă primiți un e-mail care pare că este de la noi, care vă solicită informații personale, nu răspundeți. Nu vă vom solicita niciodată parola, numele de utilizator, informațiile despre cartea de credit sau alte informații personale prin e-mail.


Website-ul nostru pot conține linkuri către alte site-uri, care pot avea politici de confidențialitate care diferă de cele proprii. Nu suntem responsabili pentru conținutul sau practicile unui site legat. Vă recomandăm să examinați politica de confidențialitate a oricărui site pe care îl accesați prin website-ul nostru.

Ne puteți solicita să vă actualizăm informațiile personale contactând-ne, așa cum este descris în secțiunea intitulată "Cum ne puteți contacta?", de mai jos. Rețineți că orice solicitare de actualizare a informațiilor dumneavoastră personale poate dura până la 30 zile pentru solicitarea dumneavoastră prin e-mail și pentru 6-8 săptămâni pentru solicitarea dumneavoastră prin serviciile poștale clasice.

Pentru întrebări referitoare la politica de confidențialitate, pentru a face alegeri privind primirea de comunicări promoționale, pentru a vă actualiza informațiile personale puteți contacta prin formularul de contact de pe website www.fallinlovefestival.ro, e-mail info@fallinlovefestival.ro

Conform legislației referitoare la protecția datelor cu caracter personal, beneficiați de următoarele drepturi:
• dreptul la informare: dreptul de a primi informații privind operațiunile de prelucrare a datelor personale efectuate de noi;
• dreptul de acces la date: dreptul de a obține confirmarea ca noi prelucram sau nu datele personale ale dvs., și in caz afirmativ, acces la date si furnizarea de informații privind prelucrările de date;
• dreptul la rectificare: dreptul de a obține, fără întârzieri nejustificate, rectificarea datelor personale inexacte care va privesc sau completarea datelor personale care sunt incomplete;
• dreptul la ștergerea datelor, fără întârzieri nejustificate, in următoarele situații: (1) datele personale nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate; (2) vă retrageți consimțământul acordat pentru prelucrările de date bazate pe consimțământ; (3) vă opuneți prelucrărilor de date personale; (4) datele personale au fost prelucrate ilegal; (5) datele personale trebuie șterse pentru respectarea unei obligații legale a operatorilor asociati.
• dreptul la restricționarea prelucrării, in oricare din următoarele situații: (1) contestați exactitatea datelor; (2) prelucrarea datelor personale este ilegală, iar dvs. nu doriți ștergerea datelor personale, ci solicitați restricționarea utilizării lor; (3) operatorul nu mai are nevoie de datele personale, dar dvs. le solicitați pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță; (4) vă opuneți prelucrării. În cazul în care ați obținut restricționarea prelucrării, veți fi informat ulterior de către noi înainte de ridicarea restricției de prelucrare;
• dreptul la portabilitatea datelor: dreptul de a primi datele personale care vă privesc și pe care ni le-ați furnizat într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat și de a transmite aceste date altui operator, când mijloacele tehnice permit acest lucru. Puteți exercita acest drept doar când prelucrarea se bazează pe consimțământul dvs. și se efectuează prin mijloace automate;
• dreptul la opoziție: dreptul de a vă opune, din motive legate de situația particulară în care vă aflați, prelucrării efectuate de noi având ca temei juridic interesul nostru legitim.
• dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, inclusiv creare de profiluri: (orice prelucrare automată care utilizează datele personale pentru a evalua anumite aspecte personale ale dvs.), care produce efecte juridice care vă privesc sau care vă afectează în mod similar într-o măsură semnificativă.
• dreptul de a vă retrage consimțământul acordat în orice moment și fără a indica vreun motiv.


Pentru detalii suplimentare cu privire la activitățile de prelucrare efectuate, de către noi, precum și pentru exercitarea drepturilor de care beneficiați in acest context, vă rugăm să vă adresați printr-o cerere in format electronic, prin e-mail către info@fallinlovefestival.ro sau pe suport hârtie la sediul Bazar Production S.R.L. din Bucuresti, Str. Ion Neculce nr.16, Etaj 3, Sector 1, Cod Postal 011255.


Solicitarea dumneavoastră va fi analizată și vi se va răspunde in termen de 30 zile de la primirea solicitării de către Operator. In cazul in care este vorba de cereri complexe sau foarte numeroase, acest termen se poate prelungi cu două luni.


In egală măsură, aveți dreptul sa va adresați către Autoritatea de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP), cu sediul in B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, sub forma unei adrese scrise, la sediul instituției sau prin e-mail la adresa anspdcp@dataprotection.ro. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiției pentru apărarea oricăror drepturi garantate de legislația aplicabilă in domeniul protecției datelor cu caracter personal, care au fost încălcate.


Prezenta Politica de Confidențialitate a fost revizuită la data de 04.02.2019.

1.1. Prezentul regulament stabilește termenii și condițiile de participare la festivalul FALL IN LOVE FESTIVAL 2019.

1.2. Prin participarea la festival, participanții, voluntarii, colaboratorii și orice terțe persoane care interacționează în mod direct și indirect cu festivalul accepta și sunt de acord cu termenii și condițiile din prezentul Regulament.

1.3. Conținutul prezentului regulament este proprietatea organizatorilor FALL IN LOVE FESTIVAL 2019.

1.4. Festivalul FALL IN LOVE FESTIVAL 2019 este administrat si organizat de Bazar Production S.R.L., cu sediul in Bucuresti, Str. Ion Neculce nr.16, et.3, sector 1, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr.J40/2263/2004, CUI RO16145571 și Mccann Profesional Communication S.R.L., cu sediul in Bucuresti, Str. Jules Michelet nr.18, sector 1 punct de lucru in Bucuresti, Str. George Enescu nr.11, sector 1, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr.J40/11495/2004, CUI RO16603471 (www.fallinlovefestival.ro).

2.1. Festivalul FALL IN LOVE FESTIVAL 2019 se derulează în perioada 31 august – 1 septembrie 2019 după următorul program:

 • Palatul Mogosoia, Ilfov, 31 august 2019, orar 14.00 – 07.00
 • Palatul Mogosoia, Ilfov, 1 septembrie 2019, orar 14.00 – 07.00

3.1. Prin participarea la evenimentele organizate de FALL IN LOVE FESTIVAL 2019 sau prin accesarea canalelor de comunicare marca FALL IN LOVE FESTIVAL 2019, în special website-ul www.fallinlovefestival.ro, participanții și utilizatorii confirmă că au citit, înțeles și acceptat prezentul Regulament. Regulamentul este disponibil pe website-ul festivalului www.fallinlovefestival.ro, pe website-ul www.bilete.ro, partenerul nostru de vânzare bilete și la punctele de informare din cadrul festivalului/la intrarea în locul de desfășurare a festivalului, precum și la solicitarea expresă a oricărui participant.

3.2. Pentru a asigura desfășurarea în condiții de ordine și siguranță a evenimentelor festivalului, Organizatorii își rezervă dreptul de a restricționa obiectivele și dispozitivele ce pot fi aduse în perimetrul de derulare a festivalului. Este interzis accesul pe perimetrul festivalului cu următoarele obiecte:

 • articole pirotehnice (artificii)
 • cuțite, arme, bâte, sticle și alte obiecte contondente
 • brichete metalice
 • droguri
 • materiale inflamabile sau explozive, sprayuri
 • umbrele, umbrele pliabile, selfie stick-uri
 • orice tip de obiecte care îi pot răni pe alți Participanți
 • aparate foto sau video profesionale, inclusiv orice tip de aparat DSLR, binoclu etc.
 • alcool, mâncare, sticle sau conserve
 • animale
 • spray-uri grafitti, stickere
 • mobilier de grădină
 • sisteme de sunet profesionale
 • drone
 • bannere susținute de bețe
 • lasere
 • valiză, troler
 • rucsac, geantă, borsetă mai mari de 21 cm x 29 cm
 • biciclete, role, skatere
 • goarne și vuvuzele
 • monede

3.3. Organizatorii îşi rezervă dreptul de a modifica oricând acest Regulament, fără o înştiinţare în prealabil a Participantului. Orice modificare va fi afișată pe site-ul evenimentului www.fallinlovefestival.ro și la intrarea în locul de desfășurare a Festivalului fiind de imediată aplicare după momentul afișării

3.4. Organizatorii își rezervă dreptul de a verifica Participanții, prin sondaj sau ca urmare a unor suspiciuni identificate de echipa de organizare și/sau echipa de pază și protecție și de a confisca orice obiecte interzise identificate. În cazul producerii unor incidente ca urmare a deținerii unora dintre obiectele anterior amintite, deținătorii acestora își asumă în exclusivitate responsabilitatea pentru acestea

3.5. Participanții la festival trebuie să se supună controlului corporal.

4.1. Accesul în locația festivalului este condiționată de deținerea unui bilet de acces sau a unui abonament de festival pentru 2 zile, valide si achiziționate online prin intermediul www.bilete.ro sau prin rețeaua www.bilete.ro (prin casierii proprii bilete.ro si rețelele de magazine partenere Inmedio & Relay, Germanos, Poșta Română), a unei invitații sau a unei acreditări:

• Palatul Mogosoia, Ilfov, 31 august 2019, orar 14.00 – 07.00
• Palatul Mogosoia, Ilfov, 1 septembrie 2019, orar 14.00 – 07.00

4.2. Accesul în spațiile anterior amintite se face începând cu ora comunicată de organizatori pe website-ul oficial al festivalului www.fallinlovefestival.ro sau prin intermediul comunicatelor de presă și social media. Începutul concertelor corespunde cu începutul perioadei de valabilitate a biletelor/ abonamentelor de acces la festival, iar sfârșitul duratei festivalului corespunde cu încheierea valabilității biletelor de acces la festival. Intrarea se face doar pe la zonele special amenajate. Toti participanții la Festival vor avea asupra lor un act de identitate.

4.3. Organizatorii garantează doar valabilitatea biletelor vândute de către www.bilete.ro sau de către partenerii acestora. O listă completă a acestora poate fi găsită pe www.bilete.ro.

4.4. Participarea la festival se va face utilizând unul dintre următoarele tipuri de bilete: • Bilet de acces festival: permite accesul la o zi din cadrul festivalului. • Abonament festival: permite accesul la întreaga secțiune de bilete a festivalului. • Invitație abonament: permite accesul în diverse zone de acces. • Acreditare de presă: permite accesul la cele două zile de festival. • Acreditare de presă abonament: permite accesul la întreaga secțiune pe bilete a festivalului.

4.5. Biletele cumpărate nu pot fi înlocuite, iar contravaloarea lor nu poate fi restituită. Organizatorii îşi rezervă dreptul de a modifica preţul biletelor fără o înştiinţare în prealabil.

4.6. În sensul prezentului Regulament, biletul/abonamentul de acces este un document emis pe suport de hârtie sau în format electronic prin care se atestă dreptul de acces la unul sau mai multe din concertele cu intrare pe bază de bilet a festivalului FALL IN LOVE FESTIVAL 2019. Biletele sunt nenominale și au un număr unic de identificare. Un bilet/abonament este valabil pentru o singură persoană.

4.7. Organizatorii nu răspund pentru pierderea, furtul sau deteriorarea biletelor achiziționate, acestea fiind în responsabilitatea participanților/cumpărătorilor.

4.8. Este interzisă revânzarea biletelor/abonamentelor/ invitaților/ acreditărilor. Este strict interzisă vânzarea sau cumpărarea biletelor sau a invitaţiilor la suprapreţ. Organizatorii îşi rezervă dreptul de a interzice accesul în zona festivalului a persoanelor care vor fi depistate că desfăşoară astfel de activităţi şi de a confisca invitaţiile, respectiv biletele aflate în posesia acestora. Este strict interzisă postarea de poze cu bilete sau seriile unice ale biletelor pe rețele de socializare (ex. Facebook, Instagram, OLX.ro, Okazii.ro etc.). Este strict interzisă postarea de vânzare a biletelor pe rețele de socializare sau site-uri.

4.9. Participanții au obligația de a păstra brățările pe întreaga durată de derulare a secțiunii pe bilete a festivalului. Organizatorii vor verifica existența brățării la fiecare intrare în cadrul evenimentului și la fiecare eveniment cu acces pe bază de bilete. Participanții sunt în exclusivitate răspunzători pentru deteriorarea, pierderea sau furtul brățării.

ACCESUL MINORILOR

4.11. Minorii pot participa la concertele festivalului doar dacă sunt însoțiți de un adult cu bilet valabil sau au fizic declarația semnată de părinți asupra lor, această regulă este valabil pentru vârsta cuprinsă intre: 12-18 ani.

4.12. Accesul minorilor între 12 - 16 ani se va face numai pe baza unui Bilet valid (fără reducere) și numai în compania unui părinte/tutore care va deține un bilet. Accesul minorilor între 16 - 18 ani se va face numai pe baza unui Bilet valid (fără reducere), a actului de identitate și a declarațieie pe proprie răspundere semnată de părinți. Minorii însoțiți până la 12 ani vor beneficia de bilete gratuite. Un părinte/tutore poate însoți cel mult 3 minori cu vârsta mai mică de 12 ani.

4.13. Accesul minorilor cu vârsta cuprinsă între 12 și 16 ani în incinta festivalului este permis numai dacă aceştia sunt însoţiţi de un parinte sau persoană care exercită autoritatea parintească (tutore), care va semna o Declarație pe proprie raspundere prin care își asumă răspunderea și obligația de supraveghere a minorului, care poate fi descarcata aici

4.14. Minorii cu vârsta cuprinsă între 16 și 18 ani vor putea participa la festival numai pe baza unei Declarații pe proprie raspundere din partea părinților/tutorilor, prin care li se permite participarea, care poate fi descarcată aici.

4.15. Organizatorii nu au nicio răspundere referitoare la verificarea semnăturilor parintilor/tutorilor, respectiv la modalitatea de semnare a declarațiilor, aceste aspecte rămânând în răspunderea persoanelor care dau si/sau care prezintă declarațiile.

4.16. Minorii vor primi o brățară specială care nu le va permite accesul în anumite zone şi nu vor putea cumpăra alcool sau tutun.

4.17. Organizatorii nu vor fi responsabili pentru niciun fel de incident sau accident care privește minorii, întreaga răspundere revenind minorilor și/sau părinților/tutorilor.

4.18. Bilete tiparite afișate prin intermediari Vaigogo, OLX , Tixplace sau alți intermediari vor fi anulate la intrare și nu se va face refund.

4.19. Invitațiile la eveniment nu se vor putea comercializa.

ACCESUL GRATUIT

4.20. Persoanele cu dizabilități, pot solicita din timp bilete/abonamente gratuite la festival prin trimiterea unui email pe adresa: office@bilete.ro . Biletele gratuite se vor acorda în limita locurilor disponibile puse la dispoziție de organizatori si cu obligatia de a prezenta o copie a certificatului de handicap la punctele de intrare la festival.

4.21. Participarea la Festival se face pe proprie răspundere, inclusiv cu privire la următoarele: persoanele cu boli psihice sau fizice pentru care zonele aglomerate, zgomotele puternice, efecte speciale sonore, vizuale şi audio, reprezintă risc, își asumă întreaga răspundere pentru prejudiciile ce le-ar putea suferi prin participarea la Festival. Spectacolul poate include şi puternice efecte de lumină, care ar putea dauna copiiilor sau persoanelor epileptice.

• Participanții, voluntarii, partenerii și terții au dreptul de a participa la toate activitățile festivalului pentru care au achiziționat un bilet de acces valabil sau care au acces gratuit conform termenilor definiți mai sus.
• Participanții, voluntarii, partenerii și terți au obligația respectării prezentului regulament pe întreaga perioadă de derulare a festivalului și în toate locațiile de derulare a acestuia.
• Participanții, voluntarii, partenerii și terții nu au dreptul de a utiliza spațiul de derulare a festivalului pentru derularea de activități ilegale sau care pun în pericol sub orice formă siguranța celorlați participanți la festival.
• Participanții, voluntarii, partenerii și terții nu au permisiunea de a distribui, modifica sau copia, de a expune, de a refolosi, de a reproduce, de a publica, de a crea lucrări derivate din, de a transfera, de a vinde sau folosi conținutul festivalului sau prezentului Regulament fără acordul în scris al Organizatorilor.
• Participanții, voluntarii, partenerii și terții nu au dreptul de a folosi spațiul de derulare a festivalului sau orice informații derivate din acesta în scop publicitar sau comercial fără acordul prealabil al Organizatorilor.
• Participanții, voluntarii, partenerii și terți au obligația de a comunica imediat reprezentanților Organizatorilor sau echipei de securitate orice situație despre care au motive întemeiate să o raporteze ca un pericol pentru securitatea celorlalți participanți pe perioada și în perimetrul de derulare a festivalului.
• Participanții, voluntarii, partenerii și terții au obligația de a coopera cu Organizatorii și reprezentanții serviciilor de securitate și sănătate, cu autoritățile competente, cu voluntarii pentru a asigura buna desfășurare a festivalului, pentru evitarea situațiilor care ar putea pune în pericol securitatea participanților sau pentru a remedia astfel de situații în cel mai scurt timp posibil.
• Participanții, voluntarii, partenerii și terții au obligația să respecte legile în vigoare privind fumatul în spațiile închise, fumatul în orice spații închise ale festivalului este strict interzis.

• Organizatorii au dreptul de a modifica, completa, retrage, temporar sau permanent prezentul Regulament cu sau fără notificare prealabilă a utilizatorilor, potențialilor utilizatori sau a oricărei terțe persoane. Toate schimbările intră în vigoare o dată cu publicarea lor pe website-ul www.fallinlovefestival.ro
• Organizatorii pot investiga orice acțiune susceptibilă de a încălca prezentul Regulament și de a emite avertismente, de a suspenda, restricționa sau partaja accesul la festival al oricărui participant, voluntar, partener sau orice altă terță persoană prezentă în incita festivalului pe perioada de derulare a acestuia. • Organizatorii nu își asumă responsabilitatea asupra obiectelor pe care participanții, voluntarii, partenerii și terți le introduc în perimetrul festivalului în perioada de derulare a acestuia.
• Organizatorii nu își asumă responsabilitatea asupra obiectelor pe care participanții, voluntarii, partenerii și terți le introduc în perimetrul festivalului în perioada de derulare a acestuia.
• Organizatorii anunță că orice participant la festival trebuie să se supună controlului corporal atât la intrare cât și în interior în cazuri speciale sau la cererea forțelor de ordine.
• Organizatorii își rezervă dreptul de a verifica Participanții, prin sondaj sau ca urmare a unor suspiciuni identificate de echipa de Organizare și/ sau echipa de pază și protecție și de a confisca orice obiecte interzise identificate. În cazul producerii unor incidente ca urmare a deținerii unora dintre obiectele anterior amintite, deținătorii acestora își asumă în exclusivitate responsabilitatea pentru acestea
• Organizatorii nu își asumă responsabilitatea pentru bunurile participanților, pentru pierderea, deteriorarea sau furtului acestora.
• Organizatorii nu răspund pentru pierderea, furtul sau deteriorarea biletelor achiziționate, acestea fiind în responsabilitatea participanților/ cumpărătorilor.
• Organizatorii nu își asumă responsabilitatea asupra conținutului oferit de partenerii festivalului pe perioada și perimetrul de derulare a festivalului.

7.1. Participanții la festival sunt încurajați să facă dovada unui comportament adecvat pentru evenimentele publice.
7.2. Participanții la festival au obligația să se abțină de la orice acțiuni, declarații sau comportamente de natură a pune în pericol viața, sănătatea sau integritatea fizică a lor sau a celorlalte persoane participanți la festival.
7.3. Este interzisă orice formă de comercializare sau de derulare a unor campanii publicitare în perimetru festivalului fără permisiunea scrisă prealabilă a Organizatorilor
7.4. Este interzisă orice fel de demonstrație sau manifestare de orice natură care nu are legătură cu festivalul și Organizatorii și care nu a fost aprobată în prealabil în scris de Organizatori.
7.5. Vânzarea produselor alcoolice se derulează în condițiile legii, și nici un fel de astfel de băuturi nu pot fi oferite minorilor sub 18 ani și/au persoanelor în stare de ebrietate de către Partenerii Comerciali ai Organizatorului din cadrul festivalului.
7.6. Utilizarea substanțelor calificate în baza legii aplicabile ca droguri este interzisă pe perimetrul festivalului și se pedepsește conform legii.
7.7. Participanții înțeleg și acceptă în mod expres că în virtutea participării lor la festival, că vor coopera pe deplin cu Organizatorii, Partenerii Comerciali ai acestora, voluntarii, echipa tehnică, reprezentanții serviciilor de pază și prim ajutor, precum și orice alte autorități publice sau private implicate în organizarea festivalului și vor respecta instrucțiunile acestora în cadrul festivalului, în cazul unor situații de urgență sau când alte circumstanțe o impun.
7.8. Participanții se obligă să plătească toate produsele și serviciile pe care le consumă și le achiziționează pe perioada festivalului în perimetrul de derulare a acestuia. Participanții vor efectua plata produselor și serviciilor pentru care se percepe plată utilizând metodele de plată oferite de Organizatori sau Partenerii Comerciali ai acestora.
7.9. Toţi participanţii trebuie să respecte regulile sociale, legile şi cele enumerate în acest Regulament. Participanţilor nu le este permis să desfăşoare orice fel de activităţi ar putea să pună în pericol sau să afecteze în orice mod siguranţa sau drepturile celorlalţi participanţi. Organizatorul nu îşi asumă răspunderea pentru eventualele prejudicii (materiale sau fizice) cauzate prin nerespectarea Regulamentului şi va putea solicita despăgubiri persoanelor vinovate de încălcarea acestuia. Participanţii sunt obligaţi să nu distrugă bunurile aflate în incinta și în împrejurimile festivalului.
7.10. Pe perioada Festivalului, Organizatorii, partenerii Organizatorilor sau presa acreditată au dreptul de a înregistra şi fotografia evenimentul. Participanţii iau la cunoştinţă că există posibilitatea de a apărea în astfel de materiale, fără a putea emite pretenţii asupra drepturilor cu privire la respectivele materiale. Organizatorul are dreptul de a folosi aceste materiale, de a le publica pe diverse canale (ex. Facebook, Instagram, Youtube etc.) şi de a le utiliza în campanii publicitare fără a compensa în vreun fel Participantul. Participanţii au dreptul să filmeze şi să fotografieze zonele în care au acces, insa vor folosi aceste materiale exclusiv pentru vizionare proprie. Orice distribuire către public, gratuită sau oneroasă a materialelor filmate este interzisă. Există excepții în care managementul artiștilor interzic filmatul și fotografiatul. În aceste situații, Organizatorul va anunța publicul că filmatul și fotografiatul în timpul acelor concerte este strict interzis.
7.11. Este strict interzisă ridicare de drone deasupra Festivalului.
7.12. Participanţii iau la cunoştinţă că în incinta Festivalului este interzisă orice activitate comercială sau de publicitate fără acordul scris al Organizatorului.
7.13. Înotul în lacul din incinta Festivalului este interzis şi extrem de periculos.
7.14. Este interzisă aprinderea focului (amenajare de focuri, foc deschis, artificii etc.) şi a materialelor inflamabile pe întreg perimetrul Festivalului sau în aproprierea acestuia și în zona de camping.
7.15. Accesul în interiorul palatului şi a tuturor construcțiilor cu excepţia celor special amenajate pentru desfăşurarea Fesitvalului este interzis
7.16. Participanţii sunt obligaţi ca în incinta Festivalului, să respecte şi să nu distrugă spațiile înconjurătoare şi domeniul Palatul Brâncovenesc Mogoșoaia, incluzând construcțiile de orice fel, porțile, anexele, grădinile şi spaţiile verzi aferente.

REGULI DE CONDUITA IN CAMPING

7.17. Pentru accesul în zona de camping, fiecare persoană trebuie să prezinte propriul abonament la festival cumpărat în avans.
7.18. Fiecare persoană care dorește accesul în zona de camping va trebui să își achiziționeze propriul abonament în avans la festival. 7.19. Campingul se va deschide pentru montaj începând cu data de 30 august 2019 ora 18:00 și va fi deschis până în data de 2 septembrie 2019 ora 12:00. Montajul corturilor se va face pe 30 august 2019 între orele 18:00 - 22:00 și pe 31 august 2019 între orele 08.00 - 12:00. Campingul va fi deschis 24 de ore pe zi, posesorii de brățări de camping au dreptul să intre și să iasă de câte ori doresc.
7.20 Organizatorul nu pune la dispoziție o parcare iar accesul cu mașini în zona de campare este strict interzis.
7.21. Organizatorul nu pune la dispoziție corturi și rulotele nu au acces.
7.22. Zona de campare va fi supravegheată de către agenți de pază. Organizatorii recomandă să nu lăsați lucruri de valoare în cort. Participanții la camping vor fi supuși unei verificari ori de câte ori vor intra în camping.
7.23. Este interzisă intrarea în camping și în zona de acces a acestuia cu orice fel de vehicul.
7.24. Organizatorii nu își asumă responsabilitatea pentru pierderea sau furtul obiectelor personale.
7.25. Pe teritoriul campingului este interzis accesul cu animale, generatoare, grătare, aragaze, butelie și orice tip de mobilier de grădină, echipamente foto și video profesionale.
7.26. Este interzisă aruncarea deșeurilor în afara pubelelor și a containerelor de gunoi. Nerespectarea acestei obligații va fi sancționată.
7.27. Organizatorul va pune la dispoziția participantului la camping dușuri, toalete și lumină.
7.27. Urmatoarele bunuri sunt PERMISE în zona de camping: OK - Rucsacuri și bagaje OK - Haine de ploaie OK - Medicamente OK - Insulină (cu rețetă)
7.28. Urmatoarele bunuri nu sunt NEPERMISE în zona de camping: NO – Niciun fel de băutură din afara festivalului NO - Obiecte ascuțite, arme, sticle NO - Drone, jucării controlate prin telecomandă și articole sportive NO - Droguri și / sau substanțe narcotice. Dacă asupra unui participant sunt găsite substanțe sau obiecte ilegale, acesta va fi predat autorităților NO - Arzătoare cu gaz, instalțiile inflamabile NO - Generatoarele de curent NO - Aragaze, grătare și grătare cu cărbuni, cuptoare și orice alte surse de foc NO - Animale de companie NO - Umbrele, umbrele pliabile NO - Mobilier de grădină NO - Biciclete și skateboard-uri NO - Graffiti spray NO - Echipamente muzicale: cu riscul confiscării!

OBIECTE PIERDUTE

7.30 Obiectele pierdute trebuie aduse la zona de Lost & Found (care va fi marcată într-o zonă specială). Proprietarii le pot recupera urmând o procedură a Organizatorului care constă în identificarea persoanei şi a obiectului pierdut. După eveniment, Organizatorii vor păstra obiectele nerecuperate pentru o perioadă de 10 zile de la momentul predării către zona de Lost & Found şi va încerca returnarea lor către proprietari.

8.1. Organizatorii festivalului pot procesa următoarele date cu caracter personal ale participanților, voluntarilor, partenerilor și terților care interacționează cu festivalul conform Politicii de Confidentialitate care este afisata pe website-ul www.fallinlovefestival.ro, ce poate fi accesata aici.
8.2. În cazul în care datele cu caracter personal care au fost prelucrate în temeiul prezentului regulament și a legislației în vigoare suferă modificări sau în cazul în care posesorii acestor date constată că datele pe care le deținem cu privire la ei sunt eronate, aceștia pot solicita modificarea acestora prin transmiterea unei scrisori datate și semnate la adresa de email: info@fallinlovefestival.ro sau prin servicii poștale la adresa: Bazar Production S.R.L., cu sediul in Bucuresti, Str. Ion Neculce nr.16, et.3, sector 1.
8.3. Dacă persoana care contactează Organizatorii nu este mulțumită de răspunsul primit din partea acestora, aceasta se poate adresa către Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal – cu sediul în Bd. Gheorghe Magheru, nr. 28 – 39, București.

9.1. Conținutul, activitățile, conceptele artistice și organizatorice, procedurile de lucru interne și alte asemenea (informații, date, imagini, texte, simboluri, grafică, elemente de web design, programe și alte asemenea) sunt proprietatea Organizatorilor și sunt protejate de legile in vigoare privind protecția drepturilor de autor.
9.1. Folosirea oricăror elemente menționate anterior, precum și orice alte elemente similare și care pot fi asimilate drepturilor de autor, fără obținerea unui acord prealabil în scris de la organizatori se pedepsește conform legii.
9.3. Reproducerea totală sau parțială, modificarea, transferul, distribuirea, republicarea, copierea în parte sau totală a conținutului evenimentului nu este permisă fără acordul anterior în scris al Organizatorilor.
9.4. Datele cu caracter personal fac excepție de la cele de mai sus fiind tratate în mod distinct în conținutul prezentului document.

10.1. Organizatorii își rezervă dreptul exclusiv asupra imaginilor foto-video din cadrul întregului festival.
10.2. Participanții înțeleg și acceptă că Organizatorii, Partenerii Comerciali, furnizorii autorizați ai Organizatorului, membrii presei și alți Terți autorizați de Organizatori pot realiza înregistrări audio, video și foto ale festivalului.
10.3. Organizatorul poate utiliza imagini foto și video, efectuate atât de proprii angajați, de furnizorii săi de servicii, de Partenerii Comerciali și alți terți autorizați în diverse materiale realizate cu ocazia festivalului
10.4. Participanții în virtutea participării lor la festival, acordă Organizatorului precum și tuturor celor autorizați de acesta permisiunea expresă pentru înregistrarea și publicarea imaginii, înfățișării și acțiunilor din cadrul festivalului pe perimetrul de derulare a acestuia.
10.5. Organizatorii și terții autorizați de acesta au dreptul nerestricționat de a utiliza, copia, publica, face publice, difuza și distribui în special în scopul promovării festivalului, dar nu numai, înregistrările, imaginile și fotografiile realizate cu participanții la festival, fără a fi necesară îi le plătească acestora din urmă vreo remunerație pentru utilizarea acestora.
10.6. Organizatorii își rezervă dreptul de a înregistra direct sau prin terți autorizați festivalul, concertele, programele și activitățile, de a copia, de a distribui, de a difuza sau de a face publice în orice mod și prin mijloace de transmitere a datelor sau prin mijloace electronice, inclusiv pentru promovarea festivalului.
10.7. Participanții nu au dreptul, în limita prevederilor legale, să ridice pretenții financiare sau de orice altă natură împotriva Organizatorilor în legătură cu înregistrările foto – video și publicarea lor conform celor prevăzute în prezentul Regulament.
10.8. Participanții au dreptul să realizeze înregistrări audio/ foto/ video ale festivalului pentru a fi utilizate în scop personal. Participanții nu au dreptul de comercializare a imaginilor/ înregistrărilor foto – video din cadrul festivalului fără acordul prealabil al Organizatorilor.

11.1.1. Participanții, voluntarii, partenerii și terți pot transmite în orice moment sugestii sau reclamații Organizatorilor printr-un email la adresa: info@fallinlovefestival.ro sau în timpul festivalului orice sesizare poate fi făcută la Safety Line la următorul număr de telefon: 0723.000.066

12.1. Prezentul Regulament, precum și orice litigiu în legătură cu sau decurgând din clauzele acestuia sau din participarea la eveniment, vor fi soluționate de Participanți, Voluntari, Parteneri, Terți și Organizatori pe cale amiabilă.
12.2. În cazul în care acest lucru nu este posibil, soluționarea conflictelor este de competența instanțelor române din localitatea în care Organizatorii își au sediul social.
12.3. Prin participarea la FALL IN LOVE FESTIVAL 2019 sau prin accesarea canalelor de comunicare marca FALL IN LOVE FESTIVAL, în special website-ul www.fallinlovefestival.ro utilizatorii confirmă că au citit, înțeles și acceptat prezentul Regulament.
12.1. Utilizatorii înțeleg și sunt de acord că participă la FALL IN LOVE FESTIVAL 2019 pe riscul propriu. Organizatorii, colaboratorii, partenerii și partenerii comerciali ai organizatorilor nu pot să fie făcuți responsabili pentru daune directe sau indirecte rezultate din accesul în perimetrul festivalului sau utilizarea serviciilor puse la dispoziție în perimetrul acestuia precum, dar nelimitându-se la: prejudiciu material, pierderea de date sau de programe, prejudiciu financiar etc.
12.2. Utilizatorii înțeleg și sunt de acord că conținutul festivalului este prezentat fără nici o garanție de orice natură.
12.3. Informațiile asupra evenimentelor, activităților, concertelor, manifestărilor artistice organizate, găzduite sau promovate de organizator sunt oferite numai cu titlu informativ și nu trebuie privite ca o ofertă contractuală a serviciilor oferite de organizatori.
12.4. Organizatorii depun eforturi pentru ca informațiile prezentate pe website, pe canalele de social media, în presă și prin alte mijloace de informare publică să fie corecte și actualizate. Dacă sunt semnalate eventuale erori, Organizatorii vor încerca corectarea acestora, în cel mai scurt timp.
12.5. Organizatorul garantează accesul şi utilizarea serviciilor din locație oricărui Participant care are un bilet valid. Datele de desfăşurare a concertului pot fi modificate unilateral de Organizator în caz de forţă majoră sau caz fortuit. Data concertului nu va fi schimbată în cazul unor condiţii meteorologice minore (ploi, zile înnorate, etc.).
12.6. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica orele programului muzical. Participantul nu are dreptul de a cere despăgubiri în cazul acestor modificări.
12.7. Participantul nu are niciun temei legal pentru a se îndrepta împotriva Organizatorului în cazul modificării programului muzical.
12.8. Organizatorul exclude asumarea responsabilitatea pentru stricăciuni petrecute în incinta Festivalului care nu au fost cauză a unei organizări defectuoase sau neglijențe.
12.9. După ce Participantul a primit brăţara, Organizatorul nu mai este responsabil pentru integritatea acesteia. Participantul nu are dreptul de a cere despăgubiri datorită pierderii sau distrugerii brăţării.
12.10. Organizatorul nu este responsabil pentru acţiuni ce se petrec în afara perimetrului Festivalului.
13.1. În incinta Festivalului Organizatorul asigură securitatea printr-un partener calificat şi acreditat să facă acest lucru. În timpul evenimentului, participanţii sunt obligaţi să respecte agenţii de securitate, să colaboreze cu aceştia şi să le respecte instrucţiunile în caz de urgenţă.
13.2. În caz de incidente de violență sau de punere în pericol a integrității corporale a altor persoane, personalul care asigură securitatea va putea decide evacuarea persoanelor implicate din incinta în care se desfașoară Festivalul.

14.1. Pe perimetrul Festivalului vor exista zone de prim ajutor, în caz de nevoie.

În timpul evenimentului, produsele și serviciile sunt disponibile în zone special amenajate (bar, spaţiu produse alimentare, merchandising). Participanții se angajează să utilizeze ca plată pentru achiziționarea acestor produse numai metodele de plată și instrumentele acceptate de Organizator și partenerii lor. Ca regulă generală, pentru plăţi în cadrul evenimentului se va folosi sistemul Oveit. Brățara /cardul FESTIVALULUI Fall In Love (brățara / cardul Oveit) este emis de Bazar Production SRL. Prin preluarea brățării/ cardului, participantul la eveniment este de acord cu dispozițiile de utilizare și le acceptă aşa cum sunt acestea enunţate. Brățara / cardul Oveit este un portofel digital emis de Bazar Production SRL, care este utilizat exclusiv sau neexclusiv ca metodă de plată pentru achiziții la fața locului. Brățara / cardul este o tehnologie NFC bazată pe tehnologia de plată fără numerar. Brațara / cardul nu poate fi considerat drept card de debit / credit sau echivalent de plată în numerar. Brățara / cardul poate fi utilizată numai pentru plățile fără numerar la Festivalul Fall In Love 2019, cu o dată de expirare stabilită pentru 2 Septembrie 2019, la 12: 00. Balanța rămasă pe brățară / card poate fi retrasă până la sfârșitul perioadei de retragere, definită mai jos. Termenii de retragere sunt, de asemenea, stabiliți mai jos. Brăţara / cardul nu conține informații confidenţiale referitoare la titular. Brățara / cardul este valabil de la preluare și poate fi folosit după încărcarea inițială și reîncărcările ulterioare. Balanţa nerevendicată pe brățară / card, așa cum este indicat la sfârșitul festivalului Fall In Love 2019, NU POATE FI utilizat la un eveniment ulterior. Vizitatorul poate solicita o brățară / card la sosirea la FESTIVALUL Fall In Love 2019 la PUNCTUL DE ÎNCĂRCARE / CREDIT POINT. Anularea sau înlocuirea unei brăţări / card pierdut sau deteriorat la FESTIVALUL Fall In Love 2019 poate fi solicitat(ă) numai de către un utilizator înregistrat.
Procesul de înregistrare: Utilizatorului i se va da la punctul de acces la festival o brățară / carte neînregistrată; pentru înregistrarea și activarea brățării / cardului, utilizatorul va veni la PUNCTUL DE CREDIT POINT BRĂȚARĂ / CARD cu brățara / cardul neînregistrat care va fi înregistrat și activat de personalul festivalului cu elementele de identificare ale utilizatorului. Bazar Production SRL (Organizatorul) nu își asumă răspunderea pentru daunele cauzate de nerespectarea celor menționate mai sus, pierderea sau deteriorarea brățării / cardului, utilizarea de către persoane neautorizate și/sau absența înregistrării. Atragerea răspunderii organizatorului sau partenerilor săi pentru cele menționate mai sus este în mod expres exclusă. Fiecare brățară / card are un sold de cont individual. Suma maximă pentru o singură reîncărcare (adică suma ce poate fi adăugată la o singură încărcare a brățării / cadrului) este de 1000 RON iar cea minimă este de 20 RON. Soldul de pe brățară / card poate fi reîncărcat în orice moment, în timpul programului normal de lucru al festivalului.
(Re)Încărcarea brățării / cardului cu numerar (numai în moneda RON): Soldul brățării / cardului poate fi (re)încărcată cu orice sumă în numerar, numai în moneda RON (lei)! Valoarea maximă a unei singure (re)încărcări este de 1000 RON iar cea minimă de 20 RON. Plângeri în acest sens pot fi făcute numai la punctul de (re)încărcare imediat după (re)încărcare (adică imediat după efectuarea tranzacției, dacă diferența poate fi determinată în mod clar). După părăsirea punctului de (re)încărcare, nu se acceptă plângeri. Personalul va emite un bon fiscal pentru operația de (re)încărcare a brățării / cardului (portofelului digital).
(Re)Încărcarea brățării / cardului prin card de debit / credit: Soldul brățării / cardului poate fi (re)încărcată cu orice sumă prin carte de credit sau debit. Valoarea maximă a unei singure (re)încărcări este de 1000 RON. Soldul este (re)încărcat în RON (și convertit în valută implicită a cardului de debit / credit la cursul valutar al băncii emitente, pentru cardurile de debit / credit, altele decât în RON). Plângeri în acest sens pot fi făcute numai la punctul de (re)încărcare imediat după (re)încărcare (adică imediat după efectuarea tranzacției, dacă diferența poate fi determinată în mod clar). După părăsirea punctului de (re)încărcare, nu se acceptă plângeri. Personalul va emite o chitanță POS pentru cardurile bancare și chitanță pentru operația de (re)încărcare a brățării / cardului (portofelului digital).
Înlocuirea brățării / cardului: Înlocuirea unei brățări / card pierdut(e) sau deteriorat(e) poate fi solicitată personal la punctul de asistență (Info Point), prin furnizarea identității persoanei care solicită înlocuirea, identitate ce trebuie să se potrivească cu acreditările de pe brățara / cardul ce urmează să fie înlocuit(ă). Brățara / cardul înlocuit(ă) este anulat(ă) odată ce soldul este transferat pe noua brățară / card, la punctul de asistență (Helpdesk). Transferul este instant.
Procesul de plată la furnizor (vânzător): Plata se face la locația furnizorului (vânzătorului ) prin interacțiunea terminalelor de plată ale furnizorilor și a brățărilor / cadrului. Procesul de vânzare se compune din două operațiuni distincte: (i) procesul de plată realizat prin terminalul de plată mobil (aplicația mobilă), utilizat de vânzător și respectiv de brățara / cardul cumpărătorului; cumpărătorul atinge carcasa din spatele dispozitivului mobil (operațiune care declanșează achiziția), urmată de selectarea produselor care urmează să fie vândute de către vânzător, afișate pe interfața dispozitivului mobil; în măsura în care cumpărătorul acceptă suma și produsele indicate, tranzacția este inițiată de către vânzător; (ii) soldul portofelului digital scade cu valoarea cumpărării; (iii) afișajul mobil al vânzătorului nu va afișa soldul brățării / cardului (fondurile portofelului digital) din motive de confidențialitate, dar va indica dacă fondurile disponibile sunt insuficiente pentru produsele ce urmează a fi achiziționate; Dacă tranzacția a fost efectuată și validată, aceasta nu poate fi anulată. Acordați o atenție deosebită confirmării fiecărei tranzacții, deoarece înainte ca orice achiziție să fie efectuată, vânzătorul trebuie să afișeze produsele care vor fi achiziționate pe afișajul terminalului mobil (interfață).
Verificarea soldului brățării / cardului (portofelului digital). Soldul brățării / cardului (portofelului digital), poate fi verificată la punctele de Credit Point, la orice moment în timpul programului normal de lucru al festivalului. Vizitatorul va accepta informațiile și extrasul de cont al Bazar Production SRL (organizatorului) cu privire la soldul brățării / cardului (portofelului digital) ca fiind final(e) și agreat(e).
Retragerea soldului de pe brățară / card (fondurile de pe portofelul digital). Suma neutilizată poate fi retrasă la punctele de top-up . Vizitatorului i se oferă, de asemenea, o chitanță a retragerii. Posesorul brățării / cardului (portofelului digital) poate retrage soldul neutilizat în orice moment al festivalului. Retragerea poate fi solicitată de către posesor la punctele de Credit Point. În cazul retragerii unei sume mai mari, personalul festivalului poate cere să verifice identitatea posesorului brățării / cardului. Posesorul înțelege că trebui să respecte cererea de verificare a identității, în cazul în care este cerută. Ultimul moment la care se mai poate retrage soldul brățării / cardului în cadrul festivalului este 2 Septembrie 2019, până la ora 12:00, după care expiră posibilitatea retragerii fondurile de pe brățară / card (portofel digital). În cazuri extreme, în care fondurile de pe brățară / card (portofel digital) au expirat și vizitatorul are motive temeinice pentru care nu a putut retrage fondurile în perioada de timp dată, vizitatorul este rugat să contacteze Bazar Production SRL (Organizatorul) la adresa: info@fallinlovefestival.ro

16.1. În timpul Festivalului, produsele și serviciile sunt disponibile în locuri special amenajate (bar, food court etc.). Participanţii se angajează să folosească ca modalităţi de plată pentru achizitionarea acestora doar metodele și instrumentele de plată acceptate de organizatori şi partenerii acestora

16.1. Organizatorul are dreptul, cu efect imediat, de a interzice accesul unui Participant în incinta festivalului total sau parţial, sau de a invita Participantul să părăsească incinta acestuia, în cazul încălcării regulamentului prezent sau a unei legi în vigoare din România.

16.2. În acest caz Participantul nu are dreptul de a cere despăgubiri de la Organizator.

16.3. Organizatorul va redirecţiona cazurile de bilete false către organele penale, pentru începerea cercetării

17.1. În caz de război, revoltă, atac terorist, demonstraţii, embargo economic, accident, incendiu, dezastru natural, cutremur, inundaţie, scurtcircuit major, epidemii, rezoluţii oficiale sau alte cazuri ce nu pot prevăzute sau nu pot fi controlate de Organizatori sau de Partipant, niciuna dintre părţi nu este obligată să respecte obligaţiile din prezentul Regulament.